ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ: ΝΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΦΟΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ "ΔΙΕΓΕΡΣΗ ΣΕ ΑΝΥΠΑΚΟΗ"

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 


Έχει ειπωθεί πολλές φορές ότι η υγειονομική κρίση που διανύει η ανθρωπότητα σήμερα είναι βέβαιο πως θα αποτελέσει αφορμή για την επιβολή από το παγκόσμιο καθεστώς μέτρων που δε θα μπορούσαν να περάσουν κάτω από ομαλές κοινωνικοπολιτικές συνθήκες. Τουλάχιστο σε χώρες δημοκρατικές και ελεύθερες όπως είναι (;;;) η δική μας. 

Πρόσφατη είναι μάλιστα η συνέντευξη της Ντόρας Μπακογιάννη, μέλους της λέσχης Μπίλντεμπεργκ, στο δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε στον οποίο ανέφερε κομπάζοντας πως με αφορμή τον κορωνοϊό οδηγείται η ανθρωπότητα σε μια νέου τύπου παγκόσμια διακυβέρνηση. 

 

 

Με αφορμή λοιπόν σήμερα κάποιες δημόσιες δηλώσεις και αναρτήσεις στο διαδίκτυο μητέρας μαθητή Λυκείου της Θεσσαλονίκης, η οποία ανέφερε ότι είναι εναντίων των tests ανίχνευσης κορωνοϊού και καλούσε τον κόσμο να μην τα κάνει,  ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Π. Παναγιωτόπουλος παρήγγειλε τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης. Το αποτέλεσμα ήταν να συλληφθεί η συγκεκριμένη μητέρα.

Για το καλό μας πάντα, βλέπουμε να καταστρατηγούνται έννοιες και ελευθερίες που κατακτήθηκαν με αίμα από τις προηγούμενες γενιές.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΚΕΘΕΑ: ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;


Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:


Post Top Ad