ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

Σάββατο 5 Ιουνίου 2021

ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΕΝΑ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΧΑΠΙ;

 ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΕΝΑ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΧΑΠΙ;

ΠΗΓΗ: esykamaterou2.blogspot.com

 

 

Ισόβια κάθειρξη σε 8 ώρες: Η φυλακή του μέλλοντος είναι ένα πανίσχυρο χάπι

H εξέλιξη της τεχνολογίας μπορεί να γίνει η αφορμή ώστε οι ποινές ισόβιας κάθειρξης να μετατραπούν σε εφιάλτες λίγων ωρών με την υποστήριξη ψυχοενεργητικών ουσιών και άλλων ψηφιακών μέσων. 

Πόσο κοντά είμαστε σε αυτή την πραγματικότητα;

Ομάδα επιστήμόνων του πανεπιστημίου της Οξφόρδης ισχυρίζεται πώς είμαστε πολύ κοντά στην πραγματοποίηση ενός σεναρίου όπου ένα άτομο καταδικασμένο ως και σε 1.000 χρόνια φυλάκιση, θα μπορεί να εκτίσει την ποινή του μέσα σε λίγες ώρες

Η καθηγήτρια Ρεμπέκα Ρόουτς, μιλώντας στο περιοδικό Aeon, εξήγησε πώς υπάρχει η δυνατότητα ανάπτυξης ψυχοενεργητικών ουσιών, ώστε το άτομο που τις λαμβάνει να βιώνει μια νέα αντίληψη του χρόνου, ως ένα φαινόμενο που εκτυλίσσεται εκατοντάδες ή και χιλιάδες φορές πιο αργά σε σχέση με την πραγματικότητα.

“Έχουμε ήδη στη διάθεση μας ουσίες που μπορούν να αλλοιώσουν την αίσθηση του χρόνου στον άνθρωπο, άρα το να αναπτύξουμε μια νέα ουσία ή ένα φάρμακο που πείθει τον υπόδικο ότι εκτίει ποινή εκατοντάδων ετών μέσα σε λίγες ώρες, είναι ένα ρεαλιστικό σενάριο για τη σύγχρονη επιστήμη”.

Μια εναλλακτική εκδοχή του παραπάνω σεναρίου, είναι το “ανέβασμα” του ανθρώπινου μυαλού σε έναν υπολογιστή και η καταγραφή του πως αντιλαμβάνεται τον πραγματικό χρόνο. Η Ρόουτς εξηγεί: “Μέσω αυτής της καταγραφής, θα μπορούσαμε να “πολλαπλασιάσουμε” την αντίληψη του χρόνου και να κάνουμε το άτομο να πιστέψει πως βιώνει το πέρας μιας χιλιετίας μέσα σε λίγες ώρες. Αυτό θα ήταν μια εξέλιξη που θα εξυπηρετούσε τους φορολογούμενους πολίτες κάθε χώρας, που δεν θα είχαν πια την υποχρέωση να συντηρούν οικονομικά ένα σοφρωνιστικό ίδρυμα”.

Τελικά πόσο ηθικό είναι να εισάγουμε ένα άτομο σε ένα ψυχεδελικό παραλήρημα εν είδει ποινής; 

Η Ρόουτς θέτει και αυτή την ερώτηση: Όταν ρωτάμε τους εαυτούς μας αν είναι απάνθρωπο το να εμφυτέψουμε ένα προϊόν τεχνολογίας σε κάποιον, πρέπει να σκεφτούμε κατ’αρχήν αν τελικά αυτό που μας τρομάζει περισσότερο είναι η αίσθηση του αγνώστου και τίποτα περισσότερο απ’ αυτό. Είναι προτιμότερο να κλειδώσεις κάποιον σε ένα κελί για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του; Μήπως είναι πιο ανθρώπινο το να εξαπατήσεις για λίγο τον εγκέφαλο του και ύστερα να τον αφήσεις ελεύθερο; 

Όταν κάνουμε αυτές τις ερωτήσεις, ο στόχος δεν είναι να σκεφτούμε πρωτότυπες τιμωρίες, αλλά να προσδιορίσουμε ξανά την έννοια της ποινής μέσα από το πρίσμα του μέλλοντος”



ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ;

ΠΟΣΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ "ΕΠΙΣΤΗΜΗ" ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ  ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΗΜΕΙΑΣ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ...

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ, ΕΙΤΕ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ, ΨΥΧΙΚΕΣ, ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ;; ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΙ Η ΒΙΑ;

-ΔΕΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΤΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΦΥΛΑΚΗ" ΤΟΥ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙ !!

ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ;; ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ!! 

- ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ!!!!


ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΤΡΟΦΗ, ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ...

- ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΤΙΣ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΡΩΘΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ-

 ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ, ΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΘΟΝΟ, ΤΟ ΜΙΣΟΣ, ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ... 

ΟΥΤΕ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΩΝ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ

 ... ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΟ ΣΤΡΕΣΟΓΟΝΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΣΑΡΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΤΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΟ ΠΡΟΙΟΝ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΤΗΣ.

 ΘΥΤΕΣ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΟΥ ΝΟΣΗΡΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΞΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ. 

ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ, ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ, 

ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ...

ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΜΕ, ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ, ΩΣ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΝΟΗΜΟΝΑ ΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ.

ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΦΟΥ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΛΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ "ΑΝΕΒΑΣΕΙ" ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ;;

Ο  ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ...

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ. 

ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΑΚΡΙΤΑ Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

 ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΦΥΣΗ.

ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ 

ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ. 

ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΥΞΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΝΟΥ!

ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΑΣ.

ΕΧΑΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ... ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ. ΕΜΕΙΝΕ ΓΙΑ ΑΙΩΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ.

- ΧΑΣΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΜΑΣ-

ΕΤΣΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΝΑ ΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΠΟΥ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ" ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ. 

ΑΛΛΑ... ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΡΕΛΑΘΕΙΣ, ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ, ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΦΥΣΕΙ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΜΑΣ...

Η "ΕΠΙΣΤΗΜΗ" ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ... ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΣΤΟΝ ΗΔΗ ΑΠΟΡΡΥΘΜΙΣΜΕΝΟ ΑΡΡΩΣΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ;

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΟ¨ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ" ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΑΠΟ ΝΟΗΣΗ, ΦΤΩΧΟΥΣ ΑΝΟΟΥΣ, ΥΠΑΚΟΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΠΑΡΑΦΥΣΕΙ ΠΡΟΤΥΠΑ... ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ,

 ΧΩΡΙΣ ΣΘΕΝΟΣ...Α-ΣΘΕΝΕΙΣ... ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΑ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΑΡΡΩΣΤΑ ΚΟΡΜΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ. ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΧΙ ΣΟΦΟΤΕΡΟΙ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΝΟΙΑ.

Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΕΞΑΛΕΙΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ, ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

--------------------------------------------------------------------

 

 Ο Κ. ΑΛΑΜΠΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ''ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ 9'' ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ''ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ'' ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟΝ Α ΤΟΜΕΑ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΟΥ ''ElefsisTV'' ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ''ΟΡΘΑ ΚΟΦΤΑ- ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ'' ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ.

 
  
Ο Κ.ΑΛΑΜΠΑΝΟΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΟ ΛΟΓΟ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΡΦΩΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ''ΔΙΚΑΙΟ '' ΚΑΙ ΤΟ ''ΔΙΚΑΙΩΜΑ''. 
ΜΕ ΕΥΣΤΟΧΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑ ΑΞΙΩΝ , ΤΩΝ ΔΕΚΑΟΧΤΩ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΕΞΗΓΕΙ ΠΩΣ Η ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤ΄ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣ.

ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΑ... 

ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΜΙΑ ΜΗΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ, ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΝΩΣΗ, ΥΓΙΕΙΣ ΨΥΧΙΚΑ, ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ.

ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ...

ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΜΟΝΟ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ...  

ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΒΡΥΣΗ... ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΚΟΥΒΑΔΕΣ!!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ

 ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ..
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;


Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:


Post Top Ad